Afdruk

Verantwoordelijk voor de inhoud:

Informatie volgens § 5 TMG:

Allspan German Horse Vertrieb GmbH & Co. KG
Am Torney 2 a
23970 Wismar 


Vertegenwoordigd door:

Fabian Hage & Klaus Nieth


Contact:

Telefon: +49 (0) 3841 – 30306 630
Telefax: +49 (0) 3841 – 30306 9200
E-Mail: nfgrmn-hrs-plltsd


Registreer inschrijving:

Inschrijving in het handelsregister.
Registergericht: Schwerin 
Registernummer: HRA 3662


Verkoopbelasting ID:

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27 a 
Umsatzsteuergesetz: DE301259145


Afwijzing van aansprakelijkheid:

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. De exploitanten van de gelinkte pagina's zijn als enige verantwoordelijk voor de inhoud van hun pagina's.


Juridische informatie

Alle informatie en uitleg op deze internetpagina's zijn vrijblijvend. De Allspan German Horse Vertrieb GmbH & Co. KG is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de inhoud. Er wordt geen garantie gegeven en er worden geen garanties gegeven voor de producteigenschappen. Aan de inhoud van de internetpagina's kunnen geen juridische claims worden ontleend. Fouten in de inhoud worden onmiddellijk gecorrigeerd zodra deze zich voordoen. De inhoud van de internetpagina's kan niet permanent up-to-date zijn door een vertraagde bijwerking. Vraag ons daarom naar de status, technische details en beschikbaarheid van producten en diensten. Links naar andere internetpagina's worden niet permanent gecontroleerd. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's.


Downloaden van gegevens en software

De Allspan German Horse Vertrieb GmbH & Co. KG is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens en de software die van de internetpagina's kan worden gedownload. De software wordt geleverd door Allspan German Horse Vertrieb GmbH & Co. KG controleert de software op virussen. Desalniettemin raden wij aan om na het downloaden de gegevens en software te controleren op virussen met behulp van de nieuwste virusdetectiesoftware.


Auteursrecht en andere bijzondere beschermingsrechten

De inhoud van deze internetpagina's is auteursrechtelijk beschermd. Een kopie van de informatie op de internetpagina's mag worden opgeslagen op één enkele computer voor niet-commercieel en persoonlijk intern gebruik. Grafieken, teksten, logo's, foto's etc. mogen alleen worden gebruikt met schriftelijke toestemming van Allspan German Horse Vertrieb GmbH & Co. KG voordat ze worden gedownload, gereproduceerd, gekopieerd, gewijzigd, gepubliceerd, verzonden, verzonden of in een andere vorm worden gebruikt. De genoemde product- en bedrijfsnamen kunnen gedeponeerde handelsmerken of merken zijn. Onbevoegd gebruik kan leiden tot schadeclaims en dwangmiddelen.


Bescherming van persoonsgegevens en vertrouwelijkheid

Er kan niet worden gegarandeerd dat informatie of persoonlijke gegevens die aan ons worden doorgegeven niet door derden worden "afgetapt" tijdens de overdracht.


Aansprakelijkheid

De Allspan German Horse Vertrieb GmbH & Co. KG is niet aansprakelijk voor schade, in het bijzonder voor directe of indirecte gevolgschade, verlies van gegevens, winstderving, systeem- of productiestoringen als gevolg van het gebruik van deze internetpagina's of het downloaden van gegevens. De uitsluiting van aansprakelijkheid geldt niet als de schade die wordt veroorzaakt door het gebruik van deze internetpagina's of het downloaden van gegevens te wijten is aan opzet of grove nalatigheid. De rechtsverhouding tussen u en Allspan German Horse Vertrieb GmbH & Co. KG is onderworpen aan het recht van de Bondsrepubliek Duitsland. In het geval van juridische geschillen met handelaren, publiekrechtelijke rechtspersonen of publiekrechtelijke speciale fondsen die voortvloeien uit het gebruik van deze internetpagina's, is de plaats van jurisdictie de statutaire zetel van Allspan German Horse Vertrieb GmbH & Co. KG.


Diese Seite wurde mit Weblication® CMS erstellt

Privacy Policy

We Value Your Privacy

This website uses external tools and components to provide you the best experience on our website. You will find more detailed information in our privacy policy.

Privacy Policy.