Het bedrijf  
Allspan German Horse 

Geschiedenis

Achter de naam Allspan German Horse staan de beddenspecialisten van de merken Allspan, German Horse Pellets en TierWohl, die sinds 2019 gezamenlijk op de markt opereren onder de nieuwe naam.

Geschiedenis

Service

Productie

Als producent van hoogwaardige beddengoed besteden wij altijd aandacht aan de herkomst & kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Deze bestaan uit 100% naaldhout, wij garanderen dat alleen onbehandelde spaanders door ons worden verwerkt. Door onze grondstoffen en productieprocessen voortdurend te controleren, kunnen we de constante kwaliteit van onze producten garanderen.

Hoefijzers

Het productieproces

In de productiefaciliteiten van Allspan German Horse zijn de hoogste kwaliteitsnormen het uitgangspunt voor de beste stalbedekking. Strenge controles, duidelijke specificaties en ervaren personeel vormen de basis van het productieproces. Tijdens de productie ondergaan de houtkrullen een speciaal productieproces. Alle grondstoffen zijn absoluut natuurlijk, onbehandeld en worden in een gesloten productiecyclus verfijnd door middel van verschillende fractioneringen, zeefmechanismen en stofafzuiging. Moderne en volautomatische installaties comprimeren uiteindelijk de verschillende spaan- en granulaatkwaliteiten in de handige balen en palletiseren ze.

De fijnste fracties en het stof worden in een speciale verdere bewerkingsstap tot houtpellets en strooiselgranulaat geperst. Daarna volgt het verpakken en palletiseren. Tijdens het productieproces wordt geen afval geproduceerd.

Het eindproduct is van extreme, natuurlijke zuiverheid en de hoogste kwaliteit, die bovendien wordt gecontroleerd in externe testlaboratoria en testprocedures. De moderne, gesloten, computergestuurde faciliteiten in de Allspan Duitse paardenfabrieken maken het mogelijk om grote hoeveelheden te verwerken met een gegarandeerde constante kwaliteit. Ons kwaliteitsmanagement is gecertificeerd volgens DIN EN ISO:9001.

Logistiek & Distributie

Als wereldwijd actieve onderneming verkopen wij onze kwaliteitsproducten voor beddengoed op tal van buitenlandse markten. Ons uitgebreide dealernetwerk garandeert een constante bevoorrading van de eindverbruikers. Wij bieden onze klanten een allround service in de afhandeling van de verkoop. 

Allround service

Wij bieden onze klanten een allround service. Wij leveren onze producten per vrachtwagen (tautliner, mega-trailer, jumbo, groupage en bulk), per container (20 en 40 ft.) en op verzoek ook per luchtvracht. Van de bestelling tot de gratis levering, wij zorgen voor u met de beste knowhow - onze ervaren medewerkers zijn altijd beschikbaar.


Handelaarsnetwerk

De nabijheid van de markt is een belangrijk punt voor Allspan German Horse. Verschillende fabrieken in Duitsland maken korte afstanden mogelijk, wat u bovendien veel tijd en kosten bespaart. Bovendien wordt het wegverkeer ontlast en het milieu beschermd. De nauwe samenwerking met logistieke bedrijven en een uitgebreid netwerk van dealers garanderen dat uw beddengoed professioneel en op tijd wordt geleverd.

Logistiek

De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

ISO EN 9001:2015 


Tijdens de productie van onze producten staat de kwaliteit van het eindproduct altijd voorop. Door het productieproces voortdurend te monitoren, zijn wij in staat om te voldoen aan uw eisen voor hoogwaardige stalbedekking. Onze producten zijn praktisch, aangepast aan de soort en zorgen voor een uitstekende hygiëne. Als u bij ons bestelt, ontvangt u uw beddengoed snel en gemakkelijk. En tegen een absoluut eerlijke prijs.

Om de constante kwaliteit van onze producten te allen tijde te kunnen garanderen, hechten wij veel belang aan de naleving van de interne bedrijfsnormen. Om deze reden heeft Allspan German Horse vele jaren geleden een uniform kwaliteitsmanagementsysteem ingevoerd. Dit voldoet aan de internationale normen van de ISO EN 9001:2015 norm, volgens welke het bedrijf al vele jaren gecertificeerd is.

Produkte mit PEFC-Siegel 


Als producent van beddengoed op basis van hout is de kwaliteit en kennis van de herkomst van onze grondstoffen onze prioriteit. Het gebruikte hout is afkomstig uit binnenlandse en duurzaam beheerde bossen. Als bedrijf leveren we dus een doorslaggevende bijdrage aan het milieu. De Allspan German Horse Vertrieb GmbH & Co. KG is al vele jaren een PEFC-gecertificeerde fabrikant van houten beddengoed.

De boscertificering volgens de PEFC-normen is gebaseerd op de zeer strenge richtlijnen voor duurzaam bosbeheer. Dit beheer wordt gecontroleerd door bevoegde en onafhankelijke organisaties. Als een product van hout het PEFC-keurmerk draagt, betekent dit dat de gehele productie van het product - van de grondstof tot het gebruiksklare eindproduct - door onafhankelijke deskundigen wordt gecertificeerd en gecontroleerd. (Bron: www.pefc.de)

Hiervoor staan we met onze naam

Talrijke klanten zijn overtuigd door de producten van Allspan German Horse. Onder hen bevinden zich bekende ruitersporters als André Thieme, Gerd Sosath, Michael Jung, Hans-Dieter Dreher en Helen Langehanenberg.

AT

De Allspan German Horse Span en mijn paarden hebben veel gemeen: altijd klaar voor actie en altijd in staat tot topprestaties!

GS

De kwaliteit van de producten van Allspan German Horse overtuigt me over de hele lijn. Ik kan me geen beter beddengoed voor mijn stal voorstellen!

HD

De Allspan German Horse Span hoort in elke stal thuis. De dozen zijn snel en gemakkelijk uit te mokken. Dat laat meer tijd over voor mijn paarden.

HL

Alleen het beste voor mijn paarden! Daarom gebruiken we de Allspan German Horse Span.

André Thieme (drievoudig derby-winnaar)

Gerd Sosath (Internationaal succesvol springpaard & fokker)

Hans-Dieter Dreher (Kampioenschapswinnaar)

Helen Langehanenberg (Team Vice Olympisch Kampioen)

Uw contactpersonen bij
Allspan Duits paard

Ons team bestaat uit competente & ervaren medewerkers, die altijd tot uw beschikking staan. Vertel ons uw probleem en wij vinden de oplossing voor u!

Adres


Allspan German Horse
Vertrieb GmbH & Co. KG
Verwaltung Wismar
Am Torney 2a
23970 Wismar

+49 3841 30306630
E-Mail


Beheer

Fabian Hage &
Klaus Nieth

Fabian Hage
+ 49 3841 30 30 6202
+ 49 151 53 81 27 20
E-Mail

Hoofdkantoor
Wismar


Am Torney 2a
23970 Wismar
+49 3841 30306630
E-Mail

Hoofdkantoor
Karlsruhe


Südbeckenstraße 2a
76189 Karlsruhe
+49 721 565800
E-Mail

Verkoopkantoor Nederland


Allspan Animal Bedding
Leeksterweg 63a
NL-8433 KW Haulerwijk


+31 516422022
E-Mail

Verkoop - Buitendienst

Vertrieb – Innendienst

Wismar


Christine Brückmann
+49 3841 30306207
E-Mail

Vertrieb – Innendienst

Karlsruhe


Julia Neumayer

+49 721 5658011
E-Mail

Privacy Policy

We Value Your Privacy

This website uses external tools and components to provide you the best experience on our website. You will find more detailed information in our privacy policy.

Privacy Policy.